Retourneren | Productenfabriek

Ben je toch niet tevreden over het artikel dat u gekocht heeft? Dan mag je het retourneren binnen 14 dagen na ontvangst en krijg je het gehele aankoopbedrag plus de verzendkosten binnen 14 dagen na ontbinding teruggestort op je rekening.

Wat ik moet voorbereiden voor retourneren?

  1. Stop het product terug in de originele verpakking. Vervolgens plaats je het product in een verzenddoos om te retourneren. Als er labels direct op de verpakking van het product geplakt worden is het product voor ons onverkoopbaar. Doe dit dus nooit!.
  2. Vraag een retourlabel aan door op deze link te klikken , vul daarbij je postcode en orginele track&trace code van de levering in. https://fa-retour.shipping-portal.com/returns/procedure/parcel/
  3. Print het retourlabel uit die u via e-mail van onze klantenservice hebt gekregen. Plak het retourlabel op de verzenddoos. (Niet op de originele verpakking)
  4. Lever het pakket aan bij de dichtstbijzijnde PostNL-Locatie. Het is belangrijk dat je een bewijs van afgifte krijgt.
  5. Je ontvangt een e-mail zodra wij je retourzending hebben ontvangen in ons magazijn.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

De terugbetaling vindt zo spoedig mogelijk plaats, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht. Wij mogen wachten met terugbetalen tot wij de retourartikelen hebben terugontvangen of je hebt aangetoond dat de retourartikelen aan ons zijn verzonden. Je ontvangt een e-mail zodra wij je retourzending hebben ontvangen in ons magazijn of jij hebt aangetoond dat de retourartikelen aan ons zijn verzonden.

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen in ons magazijn of jij hebt aangetoond dat de retourartikelen aan ons zijn verzonden, betalen wij je het volledige bedrag terug, inclusief de verzendkosten door ons in rekening gebracht voor de geretourneerde producten in het geval je de gehele bestelling retourneert. De verzendkosten zijn een standaardbedrag dat niet afhankelijk is van het aantal bestelde producten. Daarom betalen wij geen verzendkosten terug als je slechts een deel van jou bestelling retourneert.